تحلیل سایه ای از اوضاع کانادا
اینروزها، کنفرانس جهانی ایدز در تورنتو برقرار است. روز اول، نخست وزیر محافظه کار کانادا، جناب هارپر، در کنفرانس حاضر نشد و شدیدن از طرف رسانه های مستقل (و نه طرفدار دولت محافظه کار راست گرای چسبیده به آمریکا) مورد انتقاد قرار گرفت. مثل اینکه ایشان ترجیح داده بودند به شمالی ترین محل مسکونی کانادا، مسکونی هم که نه یک پایگاه نظامی، تشریف ببرند و با نظامیان ملاقات کنند. ظاهرن با آب شدن بیشتر یخ ها در آن نواحی، دریا قابل کشتیرانی شده و با توجه به اینکه آمریکا مالکیت کانادا بر آن دریا را قبول ندارد، جناب هارپر اولویت را به حضور در آنجا و مثلن مهم جلوه دادن زهر چشم گرفتن از آمریکائیها داده است! که ملت نچندان علاقمند به آمریکا، از اینهمه شجاعت و استقلال دولتشان قنددردل آب کنند و بی توجهی به بهداشت و محیط زیست را بی خیال شوند.
موضوع جالب دیگراینکه، مدتی است مرکزی برای معتادان تزریقی در ونکوور ایجاد شده که سرنگ تمیز و تزریق بهداشتی به مصرف کنندگان عزیز ارائه می کند. این مرکز، اولین در نوع خود در آمریکای شمالی بشمار می آید و جالب اینکه ساعت کاری آن، با توجه به نیازهای مخاطبان از 10 صبح تا 4 صبح است! حامیان آن، با توجه به اینکه حدود 20% مراجعه کنندگان تست ایدز با پاسخ مثبت دارند، معتقدند هزینه مالی و اجتماعی این مرکز خدماتی، بسیار کمتر از هزینه ای است که ایدز گرفتن یک نفر به جامعه تحمیل می کند. بازهم مثل خیلی چیزهای دیگر، دولت محافظه کار، بخوانید ریاکار، با این جور ایده ها میانه چندان خوبی ندارد و حامیان و بانیان مرکز، نگران مزاحمت ها و مخالف دولت خدمتگزار هستند.
آدم صد سال عضو جامعه ای با دولت لیبرال دروغگوی تنبل حامی آزادی همه جور سلایق ضاله باشد بهتر است از یک سال زندگی تحت لوای دولت محافظه کار ریاکار جانماز آبکش نیمچه فاشیست نوکر آمریکا و شرکت های نفتی تگزاس و ....
قبل از بحران لبنان، درصد حمایت مردم تن پرور از حزب محافظه کار شدیدن بالا رفته بود (از 36% در انتخابات ژانویه 2006 که با پیروزی و تشکیل دولت اقلیت همراه بود، تا حدود 49% که نویدبخش تشکیل یک دولت اکثریت بی رحم بود که بی توجه به مخالفت های حزب های دیگر می توانست هرکاری خواست بکند). بطوریکه زمزمه انحلال پارلمان و انتخابات زودرس در پائیز از طرف دولت محافظه کار کم کم شروع شده بود. ولی با موضع گیری های نچندان منطقی جناب هارپر در هنگامه بمباران و کشتار مردم لبنان، این تب شوم کمی فروکش کرد. درواقع عده ای از مردم شاخ درآوردند که هارپر حتی از بوش هم بیشتر برای اسرائیل پیراهن پاره می کرد. با مشخص شدن سرنوشت بحران، هفته پیش هارپر یکی از اعضای حزب مخالف لیبرال در پارلمان که مسلمان پاکستانی است را به عنوان نماینده در امور مربوط به خاورمیانه (یا یه همچین چیزی) منصوب نمود تا بلکه کمی دل مخالفان را دوباره بدست آورد. بخاطر همین چیزهاست که می گویم محافظه کار=ریاکار.
70 سال پیش یکی از مسولان اداره فرهنگ و ارشاد نازیستی حکومت نازی گفته بود: "وقتی کلمه فرهنگ را می شنوم، بی اختیار دست به اسلحه می برم". بنظر می رسد این جمله جاودان را در زمان ها و مکان های دیگر بتوان راجع به چیزهای دیگر هم بکار برد.
Labels: کانادا
1 Comments:
تشابهات راستیهای نقاط مختلف دنیا با وجود اینکه هرگونه ادعای ارتباط رو با هم تکذیب میکنند واقعا جالبه.
Post a Comment
<< Home